❤ Rakan² blogger ❤

My Hobbies

Wednesday, January 12, 2011


Ni la hobi aku masa lapang,tah knapa aku suka sgt memancing sejak dr sekolah gi..Tringat mula2 blajar mancing dlu masa tu aku darjah 5 , time tu aku slalu ikut bapak kawan aku gi mancing kt tasik , waktu tu tasik tu mmg byk udang galah, skang ni dah xda dah. Tiap kali pergi mancing ja dia pinjamkan aku joran dia, dr situ r minat aku dtg..Asyik pinjam org punya ja , aku pun nak jgak ada joran sendiri.Huhuhuhu. ada la satu ari tu aku mengamuk nakkan joran, tp ayah aku xnak belikan dia ckp xde duit , mmg sedih sgt r time tu, Tp seminggu lepas tu bila ayah balik dr hantar sayur ke pasar aku tgok dia bwk balik joran ,rupanya dia dah belikan satu kat aku..huhu , mmg sonok giler la time tu sbab da ada joran sendiri ..Rasanya setaun ja kot joran tu tahan, biasala benda da ari2 guna..Sejak dr tu bersilih ganti la joran aku , yg skang ni tah yg ke berapa tah..huhu.apa2 pun kenangan2 dulu tetap akan aku ingat sampai bila2..Daaaaaaaa......

9 comments:

iRa~" said...

gambar no 4 dr atas tu ape?
huuu

Mrs. Asida said...

baguslah hobi mcm ni.. drpd hobi melepak dan merempit tuh.. huhu lg satu boleh cepatkan kos untuk ikan dekat pasar.. mahal skrg.. rm2 sekor ikan kembung.. huhu baik mkn ikan darat jer.. huhu

S@iFuL aMri_ said...

Mr asida: btul3..
ira: itu namanya belut.. :)

atie said...

best ke memancing ni?tak pernah memancing..

IxoR@ said...

masak ikan yg fresh tu sedap ehh...

;D

S@iFuL aMri_ said...

Mmmg sedap :)

padi n sekam said...

aku suka mncinggk,tp xde kaki nk folow,folow blog je la...wakakakakka..folow me back k..

renjerkabloi said...

renjer intai lubuk kat sini :P dah menapak :P jom berkongsi pengalaman :)

Murni Ellyfiesya said...

Wahh. My dad minat mancing gak.. Bley jd geng~
http://murniellyfiesya.blogspot.com/

Post a Comment

 
m